onsdag 29 februari 2012

MVC besök

Igår var jag på Mvc igen. Jag gillar o gå dit, känns som man klarar av ett delmål och att det börjar närma sig.. Igår hade jag med mig lilla Freja. Hon skötte sig utmärkt och hon tyckte nog att det var lite spännande när dom tog stick i fingret på mamma och hon fick plåstra om..

När barnmorskan skulle mäta magen hade jag bara vuxit 1 cm sedan sist jag var där, vilket var ca 2 veckor sedan. Tydligen har kurvan planat ut och jag ligger strax under den sträckade linjen.. (ni gravida och andra mammor förstår säkert).. När Freja låg i magen hade jag mått på 30 cm i vecka 33 och nu hade jag måttet 28 i samma vecka. Så det blir återbesök på tisdag och växer jag inte på lite nu så måste jag in till specialistmödravården och göra viktuppskattning, kolla moderkakan och navelsträngen. Så att bebis får näring som den ska.. Man blir ju lite fundersam, men hon sa att jag inte skulle oroa mig. Jag kanske är en sådan som får små bebbar..

För övrigt så fixar och donar jag här hemma, njuter av att vara ledig faktiskt.. Finns såååå mycket att göra.. Det är bara det att man ska orka.. Bebisrummet är påbörjat, Ola fixar och donar där inne, och det gör mig glad.. Imorgon kommer tapeterna.. :) Jag rensar och röjjer på Sagas rum.. Målat en säng och lite sådant.. Ska hitta någe fint tyg och sy gardiner också! Terapi jobb för mig! :)

Idag ska jag tvätta, har hamnat efter ett par dagar så det är kaos.. Ola pika mig igår och sa att jag tagit på mig det nu.. hmm??.. Om han visste hur det var o vara gravid och ha en 2 åring hemma o samtidigt städa, måla sängar, hadla o laga mat.. :) fixa papper och mvc besök.. Gör gärna allt i mån om tid..
 Men samtidigt så är jag dålig på att sitta på ändan nu när jag är hemma.. Karlar skulle behöva vara gravida ibland för att inse vilket jobb det är.. Idag har jag tagit sovmorgon, och nu sitter jag vid köksbordet och njuter av fågelkvitter och sol. Jag äter goda smörgåsar och dricker gott kaffe!

Ha en fin dag mina vänner.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar